stoned_case_mobile

STONED AMSTERDAM
SHOPIFY WEBSHOP

Het combineren van sales en lifestyle, dat is de taak die STONED ons gaf. De vraag die ze bij ons neerlegden was het creëren van een Shopify-based webshop die perfect de sfeer weerspiegelt die ze met hun producten willen uitstralen.

Case

Klant
STONED AMSTERDAM

Jaar
2022

Expertise
Digital Branding, E-Commerce, Packaging

Shopify webshop voor STONED AMSTERDAM

STONED Amsterdam

STONED (opgericht in 2014) creëert woonaccessoires gemaakt uit hoogwaardig natuursteen. STONED wilde een gebruiksvriendelijkere webshop, maar vooral een website die de lifestyle weerspiegelt die hun producten uitstraalt. Het verhogen van conversie stond op de tweede plaats. Beleving was het hoofddoel.

Check stonedamsterdam.com

“VanderVeer wist voor ons een steengoede webshop te bouwen met exact de juiste look and feel.
Het is een heel prettige samenwerking en dat zie je terug in het resultaat”.

~ John ter Riet, STONED Amsterdam

E-COMMERCE

Hoe?

In nauwe samenwerking met STONED hebben wij van de website een Digital Experience gemaakt. Een plek waar interior junkies inspiratie op kunnen doen voor het incorporeren van STONED-producten in hun eigen interieur. We hebben een soepele overgang gefaciliteerd naar een nieuwe webshop in Shopify. Een high-end alles-in-één e-commerce platform inclusief gebruiksvriendelijk dashboard waarmee het gedrag van online bezoekers kan worden gemonitord. Bezoekers die, zoals gewenst, door middel van storytelling op organische wijze in de webshop terechtkomen.

Waarom Shopify?

Shopify is een out-of-the-box online winkelsysteem die relatief snel op te zetten is. Door de naadloze integratie vanaf andere e-commerce platformen is dit de perfecte keuze voor STONED, voornamelijk aangezien er hiervoor gebruik werd gemaakt van een WooCommerce webshop, die niet was meegegroeid met hun huidige succes.

StonedAmsterdambyVanderVeer
Stoned Amsterdam

Het resultaat?

Een stabiele website die het merkverhaal vertelt, die klanten in staat stelt producten digitaal te beleven en die – ondanks dat het niet het hoofddoel was – de conversieratio omhoog heeft gebracht. Onze duurzame klantrelatie reikt daarnaast inmiddels verder dan alleen digitale producten. Zo werkt VanderVeer Creative Agency aan het vertalen van het merkverhaal naar luxe milieuvriendelijke packaging.

stoned_case_mockup2