Fit Piggy

Fit Piggy
Shopify Webshop

Fit Piggy is producent van handgemaakte luxe eiwitrijke snacks. Fit Piggy (opgericht in 2020) werd afgelopen jaar overvallen door de hoge vraag naar hun producten. Een vraag waar hun webshop destijds niet aan kon voldoen. Ze wilden op korte termijn een stabiele webshop die op simpele wijze zelf te beheren en onderhouden was. Een webshop die niet alleen de hoge vraag kon beantwoorden, maar ook de verkoop verder zou stimuleren door de customer journey te optimaliseren.

Case

Klant
Fit Piggy

Jaar
2023

Expertise
Development, E-Commerce

Shopify webshop voor Fit Piggy

FIT PIGGY

Binnen de kaders van de huidige strategie en branding hebben wij een stabiele webshop gebouwd in Shopify, een high-end alles-in-één e-commerce platform. Onze focus: het verhogen van de conversieratio. We hebben een geruisloze overgang naar de nieuwe webshop gefaciliteerd zodat geen klant zijn craving met een andere snack hoefde weg te nemen.

Check fitpiggy.nl!
E-COMMERCE
Fit Piggy
Fit Piggy

Het resultaat

De verkoop is gestegen, net als de merkloyaliteit. En dankzij onze begeleiding kan Fit Piggy zelfstandig hun webshop beheren en inspelen op veranderende vragen uit de markt. Een nieuwe website bracht voor Fit Piggy een algehele professionaliseringsslag passend bij hun groei.