Cerco-Caffé

CERCO CAFFÈ (sinds 2022 beursgenoteerd) verkoopt en verhuurt espressomachines die klanten in staat stelt als echte barista’s Italiaanse koffiecreaties te maken. CERCO CAFFÈ klopte aan bij VanderVeer Creative Agency voor het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun merkverhaal en een algehele professionaliseringsslag van hun online uitingen.

Case

Klant
Cerco-Caffè

Jaar
2022 - 2024

Expertise
Branding & Design, Development, Social Content

Website voor de merkbeleving van Cerco-Caffè
cercomachine

Strategie

We hebben de website van CERCO CAFFÈ na het maken van een Content Strategy naar het niveau getild van onze Digital Experience. Om nieuwe klanten te werven, hebben we websitebezoekers door middel van Branding & Motion ondergedompeld in de elegante wereld van Italiaanse koffie. Om de merkbekendheid te vergroten, hebben we social media-advertenties en SEO-, SEA- en videocampagnes ontworpen. Ook hebben we een tv-commercial geschoten die het merkverhaal weerspiegelt, nieuwe verpakkingen ontworpen, een luxe tafelboek vormgegeven en zelfs een eigen tune ontwikkeld. Van strategie tot design. Van A tot Z.

check cerco-caffe.com

Het resultaat

Een website die het merkverhaal vertelt, een groei in naamsbekendheid en klantbetrokkenheid, een stabiele beheersbare webshop én de voortzetting van een duurzame klantrelatie. Daarnaast hebben de campagnes binnen de eerste twee maanden geleid tot een investering van bijna 4 ton.