Category: Social Media

10
sep

(H)eerlijk delen

Een hogedrukreiniger of partytent gebruik je niet vaak. Zelfs de auto staat bij veel mensen vaker voor de deur dan dat hij rijdt. Waarom delen we niet vaker spullen met elkaar? Airbnb en BlaBlaCar zijn bekende voorbeelden van de opkomende ‘deeleconomie’, waarbij online media een belangrijke rol spelen. Samen hebben we meer en kunnen we meer. Ook op culinair vlak valt er van alles te delen. Niet alleen om geen restjes over te houden, maar ook om te verbinden en te ontdekken.Lees verder..

27
aug

Voor niets gaat de zon op

Deze week zag ik op Facebook een bericht voorbij komen van social influencer Pauline Weuring van Uit Pauline’s Keuken waar ik al eerder over schreef. In de blog legde ik uit dat een succesvolle social influencer goed geld kan verdienen door samen te werken met relevante merken. Precies om die reden krijgt zij nu veel kritiek. Ze zou haar authenticiteit verliezen door samenwerkingen aan te gaan met o.a. Hüttenkäse en IKEA.Lees verder..

04
jun

Hoax?

De nieuwe Holy Soda commercial met Arie Boomsma al gezien? Zo nee, dan heb je pech! De reclame waar de hunk niet alleen in een ontbloot bovenlichaam is te zien, maar dankzij het ‘100% natuurlijke goedje’ zelfs over water kan lopen is alweer van de buis gehaald.

Lees verder..

21
apr

De boterham/havermoutmuffin van de blogger

Ik kook op dit moment zeker 4 avonden per week iets, dat geïnspireerd is door een van mijn favoriete foodblogs. Ik zeg vaarwel tegen apps als Appie en Jumbo receptenshaker en hallo tegen Chicks love food en Uit Pauline’s Keuken. Beide zeer succesvolle blogs over gemakkelijk, lekker en gezond eten. Als zij zeggen dat Zonnatura geweldige producten heeft, dan geloof ik dat.Lees verder..

31
mrt

#ikwordhelemaalhartstikke-stapelgekvanaldiehashtags

Ik moet weleens lachen om het gebruik van hashtags (#) van sommige Facebook vrienden van me. Bijvoorbeeld een die ik dit weekend zag: #bahhetisechteenontzettendregenachtigezondagvandaag. De hashtags worden gebruikt om een extra opmerking toe te voegen aan een bericht. Persoonlijk vind ik het irritant en de # heeft geen enkele functie.Lees verder..