Category: Media

04
jun

Hoax?

De nieuwe Holy Soda commercial met Arie Boomsma al gezien? Zo nee, dan heb je pech! De reclame waar de hunk niet alleen in een ontbloot bovenlichaam is te zien, maar dankzij het ‘100% natuurlijke goedje’ zelfs over water kan lopen is alweer van de buis gehaald.

Lees verder..

17
mrt

FC Twente blijft van ons

Je hebt het vast wel voorbij zien komen. De sfeeractie bij FC Twente. Na alle negatieve berichten van de afgelopen weken, vonden wij dat ‘ons’ FC Twente wel wat positieve publiciteit kon gebruiken. En wat past er nou beter bij de club dan een geweldige sfeeractie?

Lees verder..

03
mrt

FYI, for your inspiration

Wij hebben de smaak flink te pakken! Al enige tijd delen wij onze mening, kennis en creativiteit via dit blog. En dat bevalt goed, we raken namelijk niet uitgepraat over ons vak.
Lees verder..

18
nov

Oh jee, we staan op de BMT

Een stand op de beurs, een advertentie of een sponsorbord. Verkocht door een enthousiaste vertegenwoordiger met een goed verhaal. Maar als je je eigen verhaal niet op de rit hebt, is het risico op een miskoop groot.Lees verder..

28
okt

De geur van vers drukwerk

Nieuwe media zijn prachtig, maar steeds vaker wordt de kracht van ‘ouderwets’ drukwerk onderschat. Prijsvechters zonder bezieling bedreigen het vakmanschap in de steeds kleiner wordende drukwerkmarkt.

Lees verder..